| ivanrozhkov986 | Дата: Пт, 27.03.2026, 21.02 | Повідомлення # 1 |
|
Група: Користувачі
Повідомлення: 121
Репутація: 0
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом більш розгорнуто бо сам неодноразово шукав нормальні відгуки перед тим як зробити закупівлю і добре розумію наскільки це допомагає уникнути помилок. Я працюю з дитячими товарами вже кілька років і можу сказати що літні головні убори це окрема категорія де дуже важливо знайти баланс між ціною і якістю. Якщо товар виглядає дешево або не тримає форму то покупці просто не звертають на нього увагу і продажі стоять. У мене вже були випадки коли доводилося довго продавати залишки через невдалу закупівлю тому зараз я підходжу до вибору постачальників максимально уважно і не роблю великих замовлень без перевірки. Коли цього разу шукав новий варіант для асортименту, я переглянув багато сайтів але більшість виглядали однаково і не викликали довіри. Випадково натрапив на shapki odezda і вирішив протестувати їх продукцію зробивши невелике замовлення. Після отримання товару я залишився задоволений бо він виглядав акуратно, тканина приємна на дотик а моделі виглядають сучасно і нормально продаються. У той момент я якраз підбирав Кепки та панамки оптом https://shapki-odezda.com.ua/ua/g95749881-kepki-panamy-optom щоб оновити асортимент і не втратити клієнтів через слабкий товар тому я уважно перевірив усе перед тим як виставити позиції на продаж. У результаті продажі пішли значно краще ніж попередні партії і це стало для мене головним підтвердженням що вибір був зроблений правильно
|
| |
| |