Їзда на тягачі
|
|
oreol | Дата: Чт, 08.02.2007, 13.51 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт всім! Я нещодавно знайшов ваш сайт і вирішив зареєструватись на ньому. На збори незнаю чи в мене буде можливість ходити, але як тільки зможу то прийду. Мене цікавить де можна навчитись водити тягач (крім автошколи)?
|
|
| |
Bora | Дата: Чт, 08.02.2007, 15.25 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 335
Репутація: 5
| Quote (oreol) | Мене цікавить де можна навчитись водити тягач | Попросити когось хто водить шоб навчив було б саме просто...... А чим автошкола непідходить? Мені здається шо це самий оптимальний варіант, менше мороки, нетребе шукати людину яка би погодилася вчити і підлаштовуватися під те коли він могтиме..... Моя думка автошкола..... правда на справжній фурі там не навчать, бо в усіх наших автошколах з грузовиків самі зіли і гази кузовні.....
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
Повідомлення відредагував Bora - Чт, 08.02.2007, 15.26 |
|
| |
oreol | Дата: Пт, 09.02.2007, 11.23 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 2
Репутація: 0
| В автошколі я вже був і права маю... Мені б попрактикуватись хоча б кілька разів, а то без практики зразу сідати за кермо щось полохливо...
|
|
| |
tarasuk | Дата: Пт, 09.02.2007, 11.44 | Повідомлення # 4 |
Президент
Група: Адміністрація
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| Quote (oreol) | В автошколі я вже був і права маю... Мені б попрактикуватись хоча б кілька разів, а то без практики зразу сідати за кермо щось полохливо... | В автошколі є ще такий варіант що доплочеєш певну суму грошей і із інструктором їздиш. Тобто в автошколі ВСА я їздив на славуті і після закінчення моїх 20 разів поїздки по 2 години за раз я можу дати 20грн і ще поїздити 2 год, потренуватися, відновити навики..... (на даний я думаю що це ще повино діяти)
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
|
|
| |
Nobel | Дата: Вт, 06.03.2007, 23.21 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 34
Репутація: 2
| сам в свій час в ВСА ходив і закінчив її, але сумніваюся, що там зявилися фури....а людина саме за них і питається
|
|
| |
tarasuk | Дата: Вт, 06.03.2007, 23.30 | Повідомлення # 6 |
Президент
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| Quote (Nobel) | сам в свій час в ВСА ходив і закінчив її, але сумніваюся, що там зявилися фури....а людина саме за них і питається | Тоді потрібно шукати знайомих із фурою чи зайти людину, яка би взялася за навчання.
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
|
|
| |
Sany | Дата: Чт, 15.03.2007, 10.24 | Повідомлення # 7 |
Повідомлення: 353
Репутація: 9
| А я закінчив автошколу і на Спрінтер сів. Після першої "Лади" було тяжко (перший місяць), зато коли привик, то тепер їзджу без проблем. Головне не спішити!!!
Мир!
|
|
| |