Главная страницаРегистрацияВход Сб
21.12.2024
04.14
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Їзда на тягачі
oreolДата: Чт, 08.02.2007, 13.51 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім! Я нещодавно знайшов ваш сайт і вирішив зареєструватись на ньому. На збори незнаю чи в мене буде можливість ходити, але як тільки зможу то прийду. Мене цікавить де можна навчитись водити тягач (крім автошколи)?

BoraДата: Чт, 08.02.2007, 15.25 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 335
Репутація: 5
Quote (oreol)
Мене цікавить де можна навчитись водити тягач

Попросити когось хто водить шоб навчив було б саме просто......

А чим автошкола непідходить? Мені здається шо це самий оптимальний варіант, менше мороки, нетребе шукати людину яка би погодилася вчити і підлаштовуватися під те коли він могтиме.....
Моя думка автошкола..... правда на справжній фурі там не навчать, бо в усіх наших автошколах з грузовиків самі зіли і гази кузовні.....

Street Spirits Ternopil

21099 таке собі зубилко :)

Газ в пол - і на встречку

убийца ауди :)

Повідомлення відредагував Bora - Чт, 08.02.2007, 15.26

oreolДата: Пт, 09.02.2007, 11.23 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 2
Репутація: 0
В автошколі я вже був і права маю... Мені б попрактикуватись хоча б кілька разів, а то без практики зразу сідати за кермо щось полохливо...

tarasukДата: Пт, 09.02.2007, 11.44 | Повідомлення # 4
Президент
Група: Адміністрація
Повідомлення: 537
Репутація: 24
Quote (oreol)
В автошколі я вже був і права маю... Мені б попрактикуватись хоча б кілька разів, а то без практики зразу сідати за кермо щось полохливо...

В автошколі є ще такий варіант що доплочеєш певну суму грошей і із інструктором їздиш.
Тобто в автошколі ВСА я їздив на славуті і після закінчення моїх 20 разів поїздки по 2 години за раз я можу дати 20грн і ще поїздити 2 год, потренуватися, відновити навики..... (на даний я думаю що це ще повино діяти)

Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)

NobelДата: Вт, 06.03.2007, 23.21 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 34
Репутація: 2
сам в свій час в ВСА ходив і закінчив її, але сумніваюся, що там зявилися фури....а людина саме за них і питається

tarasukДата: Вт, 06.03.2007, 23.30 | Повідомлення # 6
Президент
Повідомлення: 537
Репутація: 24
Quote (Nobel)
сам в свій час в ВСА ходив і закінчив її, але сумніваюся, що там зявилися фури....а людина саме за них і питається

Тоді потрібно шукати знайомих із фурою чи зайти людину, яка би взялася за навчання.

Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)

SanyДата: Чт, 15.03.2007, 10.24 | Повідомлення # 7
Повідомлення: 353
Репутація: 9
А я закінчив автошколу і на Спрінтер сів. Після першої "Лади" було тяжко (перший місяць), зато коли привик, то тепер їзджу без проблем. Головне не спішити!!!

Мир!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007