Главная страницаРегистрацияВход Пт
14.08.2026
10.47
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Як швидко набрати онлайн на новому сервері CS 1.6?
orjensonsДата: Нд, 26.07.2026, 15.01 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім. Нещодавно запустив власний сервер CS 1.6 і зараз намагаюся знайти спосіб залучити більше гравців. Сам сервер уже готовий до повноцінної роботи, налаштував усі необхідні плагіни, додав цікаві карти та подбав про стабільне з'єднання. Проте поки що відвідувачів небагато, тому онлайн дуже нестабільний. Розумію, що новому проєкту потрібен хороший старт і додаткове просування, щоб про нього дізналися гравці. Хотів би знайти перевірений сервіс для розкрутки та бусту сервера. Якщо хтось уже мав подібний досвід, підкажіть, будь ласка, що вам допомогло набрати стабільну аудиторію?

pipsgrom8Дата: Нд, 26.07.2026, 15.02 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Я б на твоєму місці спробував цей сервіс: https://unikov.net/uk. Там можна зайнятися просуванням сервера Counter-Strike 1.6 і залучити додаткову аудиторію. Коли я запускав свій проєкт, теж зіткнувся з проблемою низького онлайна, тому вирішив протестувати подібний спосіб розкрутки. Після запуску просування стало простіше привертати увагу нових гравців, а з часом вдалося сформувати більш стабільний онлайн. Звичайно, багато залежить від самого сервера та його налаштувань, але для нового проєкту додаткове просування точно не буде зайвим. Думаю, цей варіант варто спробувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007