Главная страницаРегистрацияВход Пт
25.09.2026
14.31
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 0
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Встановлення брекетів
ludmilaivanisova95Дата: Чт, Вчора, 23.13 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Встановлення брекетів у MegaDental для мене стало рішенням, до якого я досить довго морально готувалася https://golossokal.com.ua/porady....vi.html Найбільше переживала не стільки через самі брекети, скільки через можливий дискомфорт і те, наскільки складним буде весь процес лікування. На першій консультації лікар усе детально пояснив, розповів про особливості мого випадку, етапи лікування та подальший догляд. Сподобалося, що ніхто не поспішав і не намагався нав’язати зайві процедури. Після підготовки безпосередньо встановили брекет-систему. Процедура виявилася набагато спокійнішою, ніж я собі уявляла. Лікар постійно пояснював, що саме відбувається, тому неприємного відчуття невідомості не було. Перші дні після встановлення зуби трохи реагували на навантаження, але поступово я звикла. Окремо хочу відзначити рекомендації щодо гігієни, харчування та догляду за брекетами — усе пояснили зрозуміло, без складних термінів. Загалом залишилася дуже задоволена своїм вибором і ставленням персоналу. Для мене важливо, що лікування проходить послідовно, а кожен наступний крок можна обговорити з лікарем.

• Сторінка 1 з 0
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007