На яке авто Ви б хотіли пересісти?
|
|
bryNET | Дата: Пт, 09.03.2007, 21.23 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
| Пишіть сюди про яке авто мрієте і на яке плануєте пересісти...бажано з фото почну з себе мене дуже пре Хамер Н2 також Audi S8 Ну а реально то Хонда Акорд Ну і колір звичайно ЧОРНИЙ!!!
|
|
| |
MaDCar08 | Дата: Пт, 09.03.2007, 23.11 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 44
Репутація: 1
| Ну а мені подобається дуже велика к-сть авто, міняти їх планую поступово але для початку я не проти підтянути Honda Prelude III або BMW 5 E34, ну прелюд можна червоний, але чорний колір всеодно кращий. Також подобається W124 Coupe, Honda Legend Coupe, BMW 850CSI, BMW M5 E34, Mercedes CL W126, CL W140, BMW 6 E24,і т.д. , кузов Купе BEST, а ше подобаються Muscle Car.(Pontiac GTO, Dodge Charger і Challenger, Mustang Boss 402, ну і Plymouth Hemi Cuda)
|
|
| |
Sany | Дата: Ср, 14.03.2007, 22.41 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 353
Репутація: 9
| А я б хотів на власне авто пересісти. Спрінтер то робочий
Мир!
|
|
| |
bryNET | Дата: Чт, 15.03.2007, 15.17 | Повідомлення # 4 |
Admin
| Sany, Ну а яке хочиш власне авто...та про яке мрієш?
|
|
| |
Bimerok | Дата: Чт, 15.03.2007, 20.15 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 79
Репутація: 4
| А я мрію про мускул кари 60-80років(Hemi Barracuda,Dodge Charger,and the like)
В АВТОСПОРТЕ КАК И В СЕКСЕ, ГЛАВНОЕ-НЕ ЖАЛЕТЬ ДЕНЕГ НА ХОРОШУЮ И КАЧЕСТВЕННУЮ РЕЗИНУ…
|
|
| |
Sany | Дата: Чт, 15.03.2007, 23.00 | Повідомлення # 6 |
| Мрію про беху 3-ку в купе... А так би їздив, на якійсь іномарці б/у 10-15 річній.
Мир!
|
|
| |
moZok | Дата: Пт, 16.03.2007, 22.25 | Повідомлення # 7 |
Група: Злосний модератор
Повідомлення: 96
Репутація: 7
| Bimerok, Quote (Bimerok) | А я мрію про мускул кари 60-80років(Hemi Barracuda,Dodge Charger,and the like) | ХОТЮ Dodge Charger 69р.в.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оце було б торчково: Стоїть хтось з Мафії чи Ауді 4,2 на світлофорі, а тут чути низький голосний вру-врум...... Тільки зелене - і опонент лише вспіває прочитати на задньому моєму вікні ternopilcars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............МРІЯ............ А так хотіось би гольфа 4
Жінку - так, Собаку - можливо, Машину - НІКОЛИ!
|
|
| |
tarasuk | Дата: Пт, 16.03.2007, 23.53 | Повідомлення # 8 |
Президент
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| Quote (moZok) | лише вспіває прочитати на задньому моєму вікні ternopilcars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | Може Ternopil Street Cars? А то якось не дуже виглядав би нік Віталіка!
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
|
|
| |
moZok | Дата: Сб, 17.03.2007, 14.05 | Повідомлення # 9 |
Повідомлення: 96
Репутація: 7
| Ну Звісно Ternopil'StreetCars
Жінку - так, Собаку - можливо, Машину - НІКОЛИ!
|
|
| |
2112 | Дата: Пн, 19.03.2007, 15.45 | Повідомлення # 10 |
Повідомлення: 32
Репутація: 0
| Quote (moZok) | Оце було б торчково: Стоїть хтось з Мафії чи Ауді 4,2 на світлофорі, а тут чути низький голосний вру-врум...... Тільки зелене - і опонент лише вспіває прочитати на задньому моєму вікні ternopilcars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............МРІЯ............ | Да бувають в людей мрії...хочеш зроблю..... Попрошу когось з Мафії....Ауді 4.2 тоже знайдем..... Але це буде коштувати набагато менше чим купляти вру-врум...
|
|
| |
Borkin | Дата: Чт, 03.05.2007, 14.48 | Повідомлення # 11 |
Повідомлення: 4
| А я б з радістю пересів би на якийсь пік-ап!!!Наприклад Dodge Ram1500 ну або хоча б такий Фордик
|
|
| |
WOLF | Дата: Чт, 03.05.2007, 15.39 | Повідомлення # 12 |
Повідомлення: 8
| ХОТЮ Dodge Charger 69р.в.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Оце було б торчково: Стоїть хтось з Мафії чи Ауді 4,2 на світлофорі, а тут чути низький голосний вру-врум...... Тільки зелене - і опонент лише вспіває прочитати на задньому моєму вікні ternopilcars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............МРІЯ............ ти мрій мрій про те шо ти зможеш взути якусь машину, мріяти взагалі то не вредно. та і шо таке взагалі TERNOPILSTREETCARS???пару хлопців шо мають таткові машини і вміють давити фест на ГАЗ?!?!.......
Повідомлення відредагував WOLF - Чт, 03.05.2007, 15.41 |
|
| |
bryNET | Дата: Чт, 03.05.2007, 15.50 | Повідомлення # 13 |
Admin
| WOLF, а ти впевнений? і шось дуже мені твый підпис знайомий
|
|
| |
WOLF | Дата: Чт, 03.05.2007, 16.57 | Повідомлення # 14 |
| впевнений в чому???
|
|
| |
bryNET | Дата: Чт, 03.05.2007, 17.13 | Повідомлення # 15 |
Admin
| WOLF, в своїх словах ... якшо так то докажи...а якшо не можеш доказати то не будь дуже розумним
|
|
| |
tarasuk | Дата: Чт, 03.05.2007, 17.27 | Повідомлення # 16 |
Президент
| WOLF дуже хочеться побачити твоє авто для початку, дуже хочеться....
|
|
| |
WOLF | Дата: Чт, 03.05.2007, 17.47 | Повідомлення # 17 |
| Я говорю те що бачу.... нажаль мого авто ти не побачиш, та і до чого тут авто... просто мрії ваші шо я мол сяду і всіх блатних пацанів з інших клубів порву як тузік шапку. Тішся тим шо маєш, і не літай бо вже не один з ваших "драйверів" долітався. І ше раз повторю:давити на газ шо аж поршня вискакують, гнати по місту як дурнуватий, палити резину і вбивати тачку - це все тебе ніколи не зробить хорошим водієм і призвиде (не дай Боже) до плачевних наслідків......ось це я хотів сказати!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
tarasuk | Дата: Чт, 03.05.2007, 18.04 | Повідомлення # 18 |
Президент
| Quote (WOLF) | нажаль мого авто ти не побачиш, та і до чого тут авто... | ось до цього... Quote (WOLF) | пару хлопців шо мають таткові машини і вміють давити фест на ГАЗ?!?!....... | Quote (WOLF) | просто мрії ваші шо я мол сяду і всіх блатних пацанів з інших клубів порву як тузік шапку. | за інші клуби тут не говорилося. А мафії я так зрозумів що автор хотів сказати ХОНДА(у) (НЕ З КЛУБУ Хонди Мафії) принаймі я так зрозумів! Quote (WOLF) | Тішся тим шо маєш, і не літай бо вже не один з ваших "драйверів" долітався. | і не тільки з наших... Quote (WOLF) | І ше раз повторю:давити на газ шо аж поршня вискакують, гнати по місту як дурнуватий, палити резину і вбивати тачку - це все тебе ніколи не зробить хорошим водієм і призвиде (не дай Боже) до плачевних наслідків......ось це я хотів сказати!!!!!!!!!!!!!!! | з цим я з тобою згідний на всі 100!!! но це є справа особисто кожного водія і власника авто! Кожен водій думає по свому залежно від ситуації чи зробити так чи інакше.
Повідомлення відредагував tarasuk - Чт, 03.05.2007, 18.08 |
|
| |
maestro | Дата: Нд, 27.05.2007, 01.17 | Повідомлення # 19 |
Повідомлення: 70
Репутація: 1
| А цю мрію я мрію прокачати настільки ОГОГО, щоб всі захотіли мріяти про мою мрію. Ось така мрія мріюна!
Все що має початок, має свій кінець.
|
|
| |
Sany | Дата: Пн, 28.05.2007, 18.01 | Повідомлення # 20 |
| Всьо! Я намріяв, шо хочу сісти в Олійникову Сієрку
Мир!
|