Главная страницаРегистрацияВход Пн
23.12.2024
15.26
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Де купити смартфон в чорну п'ятницю?
LevchenkoДата: Вт, 09.11.2021, 21.49 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 272
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу купити собіновий смартфон, все в роздумах, яку ж модель мені взяти. Поки що найбільше
подобається остання модель айфона. А що Ви скажіть? Яким користуєтеся ви і чому
вибрали таку модель?

a_sovДата: Вт, 09.11.2021, 21.49 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 80
Можете звернутиувагу на iPhone 12. Він досить добре зарекомендував себе на ринку і зараз багато хто таким користується в тому числі і я, і мені він подобається і камера хороша і оперативна пам'ять.

Повідомлення відредагував a_sov - Вт, 09.11.2021, 21.49

kirilzhilenko80Дата: Вт, 09.11.2021, 21.50 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 81
Цитата a_sov ()
Можете звернути увагу на iPhone 12. Він досить добре зарекомендував себе на ринку і зараз багато хто таким користується в тому числі і я, і мені він подобається і камера хороша і оперативна пам'ять.
Зараз вибіррізних айфонів досить великий. А щоб прослужив довше, треба акуратно з ним
поводиться, носити тільки в чохлі, не забивати пам'ять через чур, правильно заряджати і т. д.

Повідомлення відредагував kirilzhilenko80 - Вт, 09.11.2021, 21.50

menigorekДата: Вт, 09.11.2021, 21.52 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 64
Цитата kirilzhilenko80 ()
Зараз вибір різних айфонів досить великий. А щоб прослужив довше, треба акуратно з ним поводиться, носити тільки в чохлі, не забивати пам'ять через чур, правильно заряджати і т. д.
Мені знайомі ваші емоції, тому що я сама переглянула більше десятка сайтів і потім тільки вирішила скористатися послугами і допомогою одного торгового майданчика. Ви можете вчинити так само і заглянути на шопінг в магазин Фокстрот, з 26 листопада, там проходитиме мега скидки на все https://www.foxtrot.com.ua/uk/actions/black_friday на побутову техніку та гаджети в честь Чорної п’ятниці. Я собі вибрала Apple iPhone 12 Pro Max, буду купувати його. Добре, що є компанії, завдяки яким можна купити телефон, отримати хорошу знижку і заощадити свої гроші.
Долучення: 0226167.jpg (8.5 Kb)

Повідомлення відредагував menigorek - Вт, 09.11.2021, 21.53

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007