Главная страницаРегистрацияВход Пн
23.12.2024
19.38
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Суперові квіти у Львові
lazarusdokusДата: Нд, 12.12.2021, 11.23 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
Буду проїздом у Львові на наступному тижні і хочу дівчині одній купити дуже гарний букет, але взагалі не знаю де там квіти круті купити. Що можете порадити, є якийсь гарний магазинчик з ними?

HzBoyДата: Нд, 12.12.2021, 11.29 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 235
Цитата lazarusdokus ()
Буду проїздом у Львові на наступному тижні і хочу дівчині одній купити дуже гарний букет, але взагалі не знаю де там квіти круті купити. Що можете порадити, є якийсь гарний магазинчик з ними?

А вам який район потрібний, бо Льві же набагато більший ніж Тернопіль, тому кататись по Львову заради квітів думаю ви не будете чи будете?)

lazarusdokusДата: Нд, 12.12.2021, 11.34 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 13
Та бажано десь в центрі, але якщо десь дуже гарний букет можна купити, то можу і в інший район під'їхати. Тут питання лише в букеті, а не в часі. Він в мене є)

LevchenkoДата: Нд, 12.12.2021, 11.51 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 272
Цитата lazarusdokus ()

Ось це я розумію підхід до побачення чи до дівчини! Йому можна тільки позаздрити, бо насправді не всі з нам, хочуть купити крутий букет, та ще й поїздити за ним через все місто чи хоча б половину міста.
З приводу розташування магазину то зараз фізичне розташування магазину вже й не так важливе, якщо ви хочете купити букет в якому пристойному квітковому магазині в інтернеті. В таких магазинах відмінно працює доставка, тому вам букет можуть привезти туди, куди ви скажете. Тому не варто шукати якийсь оффлайн магазинчик у Львові, якщо можна просто зекономити час і купити квіти в інтернеті. 
Ось наприклад можете звернути увагу на львівський магазин  https://kvitna.ua/ На сайті дуже великий вибір букетів і їх завжди привозять в дуже гарному стані. Я сам там не раз замовляв і моя дружина завжди задоволена букетами. Ну якщо мені не повірите, то можете почитати відгуки на Гугла Картах https://g.page/kvitna?share там люди задоволені)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007