Главная страницаРегистрацияВход Вт
23.04.2024
21.12
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Форум клубу TSC » Різні теми » Балачки про все що захочете » Boeing 787 від BMW для російського мільйонера
Boeing 787 від BMW для російського мільйонера
bryNETДата: Нд, 06.05.2007, 19.41 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Російський мільйонер в черговий раз довів, що наші співвітчизники знають толк в справжній розкоші. Одна дуже багата молода людина, ім'я якої не повідомляється, недавно придбала собі Boeing 787. Подібними покупками навряд чи когось здивуєш, проте салон літака був виготовлений на замовлення - «серійний» варіант здався олігархові не достатньо вишуканим.
У компанії уважно вивчили пристрасті клієнта і вирішили доручити розробку інтер'єру американському дизайн-підрозділу DESIGNWORKSUSA BMW. В результаті борт Boeing'а перетворили на дорогі апартаменти. Судіть самі: спальня з двомісним ліжком, вітальня з оригінальними меблями і барною стійкою, а також конференц-зал, який дозволяє вести переговори під час польоту. Мало того, в літаку є гараж, куди можна поставити свій коханий BMW.
Як розповідають працівники DESIGNWORKSUSA, вони отримали від замовника список необхідних на лайнері речей і паралельно з розробкою оригінального дизайну думали, як би розмістити все це всередині літака. Офіційно вартість Боїнгу не оповістили, з чуток, вона складає 15 мільйонів доларів. Не виключено, що після подібного замовлення багато російських мільйонерів підуть за прикладом свого «колеги». Отже найближчим часом можна чекати спільних розробок компанії Boeing з Mercedes-benz, Audi, Bentley, а також особливі спортивні варіанти від Lamborghini і Ferrari.


 
Форум клубу TSC » Різні теми » Балачки про все що захочете » Boeing 787 від BMW для російського мільйонера
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007