Главная страницаРегистрацияВход Сб
28.12.2024
09.34
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Де купити таблетницю?
misterbicipsДата: Пн, 22.08.2022, 01.38 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 267
Репутація: 0
Статус: Offline
Зі мною живе моя старенька бабуся. Я піклуюся про неї. Але є ось така проблема. Вона часто забуває пити свої ліки. Коли я вдома - я, звісно, даю їй ліки. А коли на роботі - їй треба пити самій. А вона забуває. Мені порадили купити таблетницю. Підкажіть, чи справді це зручно? Та де її можна знайти? Заздалегідь дякую.

fornodguestДата: Пн, 22.08.2022, 11.09 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 16
Та, знаю, є такі таблетниці. Дуже зручно, особливо коли забуваєш пити ліки або плутаєшся. Для літніх людей це дуже гарна та потрібна річ. У нас таблетниця вже довго живе.
Ви поспитайте у аптеках - може де й знайдете.

HellibamaДата: Пн, 22.08.2022, 11.16 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 6
Цитата misterbicips ()
Зі мною живе моя старенька бабуся. Я піклуюся про неї. Але є ось така проблема. Вона часто забуває пити свої ліки. Коли я вдома - я, звісно, даю їй ліки. А коли на роботі - їй треба пити самій. А вона забуває. Мені порадили купити таблетницю. Підкажіть, чи справді це зручно? Та де її можна знайти? Заздалегідь дякую.
У мене батько дуже часто забуває пити свої ліки від тиску. Я йому ставлю нагадування на телефоні, та кладу його таблетки у десь окремо на стіл, щоб він не шукав та не думав, що йому пити.

HzBoyДата: Пн, 22.08.2022, 11.27 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 235
Цитата misterbicips ()

Ми нещодавно купляли таблетницу а аптеці D.S.  https://apteka-ds.com.ua/city/ternopil Дуже зручно. Там є спеціальні маленькі комірки по дням тижня. А кожен день ділиться ще на комірки - ранок, обід та вечір. Треба тільки раз на тиждень розкласти таблетки, а потім вже нічого не наплутаєш.
Для тих, хто вживає кожен день ліки, та може забути про прийом цих препаратів - це взагалі потрібна річ.
Коштувала ця таблетниця 175 гривень.
Можна при бажання й доставку замовити. Прочитайте на сайті.

Долучення: 3242472.jpg (10.1 Kb)

Повідомлення відредагував HzBoy - Пн, 22.08.2022, 11.28

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007