Главная страницаРегистрацияВход Пт
27.12.2024
17.27
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Агрономічне обладнання
rozhkov-dmitroДата: Чт, 25.08.2022, 17.17 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 19
Репутація: 0
Статус: Offline
Добрий день. Хочу купити деяке агрономічне обладнання для догляду за полями та городами. Чи може хтось порадити хороший інтернет магазин з якісною пропозицією?

HzBoyДата: Чт, 25.08.2022, 17.19 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 235
Привіт. Що саме вас цікавить? Уточніть, будь ласка. Тому що якось складно радити коректно магазин з відповідним асортиментом.

pechkin-1978Дата: Чт, 25.08.2022, 17.23 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 58
Цитата HzBoy ()
Привіт. Що саме вас цікавить? Уточніть, будь ласка. Тому що якось складно радити коректно магазин з відповідним асортиментом.

Мене цікавить техніка для обрпобки грунту, а саме - культиватори та розпушувачі, в першу чергу.

xefokaj778Дата: Чт, 25.08.2022, 17.31 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 5
Можливо я зможу допомогти своєю рекомендацією... Порадити берусь саме той ресурс, де купував особисто агротехніку для свого господарства. Там зараз також багато пропозицій по агрообладнанню та всіляким інструментам для ведення сільськогосподарської діяльності.
В Agriline https://agriline.ua/ пропонують товар від кращих виробників світу. Вони співпрацюють з ними якось напряму. Там зручний пошук на сайті, можете знайти те, що цікаво вам. До речі, є пропозиції як нової техніки, так і б/в. По грунтообробній техніці варіантів там вдосталь.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007