Главная страницаРегистрацияВход Сб
21.12.2024
04.29
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany, DjPabik  
Екстрім в таксі,маршрутках та в іншому громадському транспор
bryNETДата: Ср, 27.09.2006, 11.54 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Сьогодні їхав в таксі близько 5:30 ранку від залізничного вокзалу....на черзі попала Славута від "Вояж" ..... влітаючи при 80км\год на бруківку на вул.Збаразькій таксис задав каверзне запитання - "Так не страшно???" і сам був радий такий як ніби він на Хамері якомусь летить angry І потім я ше мав розказувати куди саме мені їхати і кудою angry

BoraДата: Пт, 29.09.2006, 10.28 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 335
Репутація: 5
Quote (ternopilcars)
Сьогодні їхав в таксі близько 5:30 ранку від залізничного вокзалу....на черзі попала Славута від "Вояж" ..... влітаючи при 80км\год на бруківку на вул.Збаразькій таксис задав каверзне запитання - "Так не страшно???" і сам був радий такий як ніби він на Хамері якомусь летитьІ потім я ше мав розказувати куди саме мені їхати і кудою

пкікольно.... biggrin
Колись (правда давно то було) зимою їхав в 7 маршутці.... так ось перед поворотом з Протасевича на Лесі Українки (там ше заправка си то ТНК чи то Укрнафта) водій замість того шоби пригальмувати далі тиснув тапку..... і маршутка входить в поворот боком! по зустрічній! в 100 метрах від машини..... як ми тоді не довбанулися - незнаю.... десь за метрів 50 до зустрічної шофер вернув маршутку на свою полосу... з переднього сидіння це виглядало доволі страшно...... surprised

Street Spirits Ternopil

21099 таке собі зубилко :)

Газ в пол - і на встречку

убийца ауди :)

funof325Дата: Пт, 29.09.2006, 13.36 | Повідомлення # 3
Група: Свої
Повідомлення: 181
Репутація: 4
та вони взагалі скажені, королі міських доріг, мля...

Сім - не вісім!

BoraДата: Сб, 30.09.2006, 13.34 | Повідомлення # 4
Quote (funof325)
та вони взагалі скажені, королі міських доріг, мля...

То точно..... бачив як колись біля політеху маршутка підрізала якусь машину, бо "понімаєтєлі" там її пасажири чекають.....
Так ось картина: та машинка яку підрізали, акуратно обїзджає маршутку і стає перед нею так шоб та немогла рушити... вилазить з машини мужик, підходить до маршутки відкриває дверку і.... луп водія маршутки кулаком по пиці..... потім сів в свою машину і поїхав...... ото картіна була smile

Street Spirits Ternopil

Повідомлення відредагував Bora - Пн, 02.10.2006, 10.37

tarasukДата: Нд, 01.10.2006, 21.32 | Повідомлення # 5
Президент
Повідомлення: 537
Репутація: 24
Quote (Bora)
То точно..... бачив як колись біля політеху маршутка підрізала якусь машину, бо "понімаєтєлі" там її пасажири чекають.....
Так ось картина: та машинка яку підрізали, акуратно обїзджає маршутку і стає перед нею так шоб та немогла рушити... вилазить з машини мужик, підходить до маршутки відкриває дверку і.... луп водія маршутки кулаком по пиці..... посім сів в свою машину і поїхав...... ото картіна була

biggrin biggrin biggrin

Вони всі ганяють бо гроші........(як не я візьму, то хтось інший - краще ЯЯЯ) - їх правило!

Нераз везуть людей як ХУДОБУ чи ДРОВА!

Ставлять з себе королів доріг, блимають фарами і сигналять, щоб їх пропустили, хоча 1 - ша смуга незайнята, пропускаєш, а сили бракує в тої маршрутки щоби обігнати!!! biggrin

Маршрутки постійно переповнені, хоча підняли ціну на проїзд - щоби були тільки СИДЯЧІ МІСЦЯ, а виходить так що стати немає куди все забито!!!

Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)

bryNETДата: Нд, 01.10.2006, 21.36 | Повідомлення # 6
Admin
Ну маршрутки за пасажирів ганяють..і то хто бачив шоб маршрутка при 80 км\год на бруківку влітала??? angry

funof325Дата: Пн, 02.10.2006, 12.22 | Повідомлення # 7
безпредєл на дорозі через те, що власники маршрутів мають кришу в органах!
Ну який мент буде спиняти водія маршрутки за порушення правил, коли той піде до власника, поскаржиться, власник - до "криші" і коло замикається, от вам і причина безпредєлу...

Сім - не вісім!

Andro_911Дата: Нд, 08.10.2006, 17.53 | Повідомлення # 8
Повідомлення: 16
Репутація: 0
Маршрутки ганяются за людьми вони тіки по дзеркалах пасуть шоб за ним не їхав другий чувак з того самого маршруту. А як побачит то газу дає і втікає!

Трудный путь к цели выбираешь лишь тогда, когда легкий кажется
оскорблением мечты. Или когда сам путь важнее результата.

nfsДата: Вт, 24.10.2006, 11.02 | Повідомлення # 9
Повідомлення: 20
Репутація: 0
в мене була ситуація - перед покраскою - значить їду я трохи "розібраний" (треба було докупити матеріалів до грунтовки - не розрахував малость...) по шашці на дружбу, їду десь так 40 км - ну в мене все трясеться, дзвенить.. тут дивлюсь пазік маршрутка сигналить, ну я трохи притиснув, він знов сигналить - їхати вправо - там ями такі шо ну його, тай їду собі десь 45-50 - то вже реально в мене все труситься, дверьки внутрі розібрані, кришка багажника привязана... він гад дає десь 70 обходить справа, підрізає так шо я торможу конкретно і задіває своїм пластмассовим бампером кромку арки переднього правого крила - причом в нього пластмассовий бампер кусок вилітає а мені майже нічого, бо кромка арки досить міцна і тільки маленька царапинка - ну машина і так на покраску то пофіг, але треба зловити гада і провчити, причому він міг і не підрізати - перешкод ніяких спереду не було... власне злосно рішив випендритись... маршрут 31 на зупинці на шашці не зупиняється а різко йде на кільце, ну я за ним, вже пофіг шо салон трясеться... обхожу, плавно торможу, перекриваю машиною полосу руху якраз на зупинці недоїжжаючи пекіна, влітаємо з колегою в ту маршрутку, шофера за я-ці і питаєм "ти чо твориш такий ти сякий чоловяга?" - дивимся, дядько років 50... (ну як нема розуму в 25 то вже й в 50 не буде напевно), шось сказав - прошипів і перегаром на півавтобуса - ми офгіли - як він взагалі їздить... Повезло йому шо його жінка вчепилась за нас руками і почала кричати шо ми на неї руки простягаєм причом ми якраз її взагалі не чіпали і не тримали, вона сама вчепилась і почала трясти в істериці і кричати - ну і сімейка блін... короче кидаю я ту всю справу, дивлюсь подряпинка взагалі фікня, та й і так краситись буде і не знаю прям шо робити - ну шо йому зробиш... їду далі, стоять менти, ну тут вибачайте якшо я не правий, але рішив гада наказати, стаю, підхожу, кажу - в курсі шо на дорозі 31 маршрут пяний веде, ті офігівші - де, шо, коли?- я коротко все розказую і один вже за рацію, другий в машину побіг, мені аж смішно стало, але той шо лейтинант шось там крикнув, Микола, перевірити всі 31, шось порації сказали і скоро поїхали звідти - ну очі як в голодного за шматком хліба :)... шо було далі не знаю, але блін таке витворяти, повний автобус людей і ше й пяний...

доречі саме обідне, шо в салоні всі мовчали а дехто тільки казав, "хлопці не тримайте автобус бо на роботу спішимо", тобто про то шо вони до неї можуть і не доїхати з таким "воділою" вони навіть не думають...

після цього, вже після покраски, я стараюсь не давати маршруткам себе обганяти, бо зачепить і навіть з нього на фарбу не візьмеш потім...

---
куда хочу туды и еду...

Повідомлення відредагував nfs - Вт, 24.10.2006, 11.07

bryNETДата: Вт, 24.10.2006, 11.46 | Повідомлення # 10
Admin
Да....історія те що треба smile І я вкотре переконався що в ПАЗиках краще неїздити.Тому що вони недумають проних..те що побють фірма відремонтує..або болт забють і будуть хздити так. Богдани і Еталони їздять акуратніше бо майже всі вони приватні і ремонт воділи роблять за свій кошильок. Якщо я неправий прошу вибачення

funof325Дата: Вт, 24.10.2006, 17.01 | Повідомлення # 11
Quote (nfs)
в мене була ситуація

історія повчальна, але менти всерівно нам не друзі, я не думаю, що вони з турботою про безпеку пасажирів зірвалися ту 31 шукати, стервятники!

а взаглі-то нема у нас професіоналів громадського транспорту, ви на "євро" гляньте, кожен мабуть третій, якщо не другий, помятий

Сім - не вісім!

tarasukДата: Вт, 24.10.2006, 22.58 | Повідомлення # 12
Президент
Quote (funof325)
історія повчальна, але менти всерівно нам не друзі, я не думаю, що вони з турботою про безпеку пасажирів зірвалися ту 31 шукати, стервятники!

ГИ-ГИ-ГИ biggrin biggrin biggrin

Добавлено (24.10.2006, 22.58)
---------------------------------------------
Quote (nfs)
в мене була ситуація - перед покраскою - значить їду я трохи "розібраний" (треба було докупити матеріалів до грунтовки - не розрахував малость...) по шашці на дружбу, їду десь так 40 км - ну в мене все трясеться, дзвенить.. тут дивлюсь пазік маршрутка сигналить, ну я трохи притиснув, він знов сигналить - їхати вправо - там ями такі шо ну його, тай їду собі десь 45-50 - то вже реально в мене все труситься, дверьки внутрі розібрані, кришка багажника привязана... він гад дає десь 70 обходить справа, підрізає так шо я торможу конкретно

Quote (nfs)
причому він міг і не підрізати - перешкод ніяких спереду не було... власне злосно рішив випендритись... маршрут 31 на зупинці на шашці не зупиняється а різко йде на кільце, ну я за ним, вже пофіг шо салон трясеться...
surprised surprised surprised

В мене була точнісінько така сама ситуація, тільки все обійшлося тим, що дружньо ми обмінялися теплими компліментами на пальцях!!! happy

BoraДата: Чт, 07.12.2006, 14.23 | Повідомлення # 13
ну не зомсім по темі, але створювати ще одну нема сенсу.....
Описуються ціни в наших славнозвісних "Євротаксі"
ситуація:
2 година ночі, випивша компанія в петриках..... (ну і серед тої компанії я...). Вирішили ми їхати подомам, ну позвонили на 051, визвали 2 машини, того шо народу було довіга, ну і якраз 1 машина бере тих хто на бам, а друга - на східний.
За ту шо поїхала на східний незнаю, а вот та шо на бам була з доволі "ох.....шим" водієм. Маршут такий - петрики - тарнавського - 15 квітня - братів бойчуків - злуки
Значить розказую - вийшла людина на тарнавського, питає у водія - "скільки з мене" - відповідь 10 грн. далі їдемо на 15 квітня, те саме питання - 15 грн. Тут я трохи задумався на його тарифами, та й вирішив перевірити свої здогадки.... висадили людину на бойчуків, тай таксіст повіз мене додому.... приїзжаємо, тай я питаюся скіль лишилося доплатити - на шо відповідь 20 грн. Цей ***** захотів з петриків на бам 45 грн. ну я вирішив шо йому буде зажирно, тай давай з ним скандалити..... він мені і трьома тройками погрожував, і розказував шо в нього сімя..... А я йому про лічильник який виключено і про те шо він мені ше гроші винен, бо ми йому іх дали нізашо..... підтвердження шо він нас віз то нема..... в ітозі він заводить мотор, а я до нього - куди це ви зібралися мене везти - він: я вас до дому привіз, я йому : ну то я виходжу. Вийшов з машини гупнув дверкою, тай пішов в додому....
Поки піднімався на поверх, в мене появилася геніальна ідеї..... приходжу додому, звоню 051 тай розказую ту ситуацію, зі словами будь-ласка прийміть якісь міри, ну мені там відповіли - добре, дякуємо..... чим то закінчилося ненаю, справки ненаводив......
Одне тішить, таксіст проблеми на голову точно получив.....

А 20-ку я йому так і не дав......... пішов він куди подальше.....

Street Spirits Ternopil

Повідомлення відредагував Bora - Чт, 07.12.2006, 14.25

bryNETДата: Чт, 07.12.2006, 14.39 | Повідомлення # 14
Admin
А в них ше лічильники прикольні! Коли авто їде він рахує швидше....стоїть на світлофорі або в пропці рахує повільніше....але рахує

BoraДата: Чт, 07.12.2006, 14.56 | Повідомлення # 15
Quote (ternopilcars)
стоїть на світлофорі або в пропці рахує повільніше....але рахує

то він рахує час простою..... ті їхні лічильники до коробки підключені, і коли колеса вертяться він рахує пробіг, а коли не - простій

Street Spirits Ternopil

bryNETДата: Чт, 07.12.2006, 15.03 | Повідомлення # 16
Admin
так грошики капають

BoraДата: Чт, 07.12.2006, 15.07 | Повідомлення # 17
Quote (ternopilcars)
так грошики капають

бензин тоже капає...... і таксіст з кожною хвилиною стає все голодніший smile

Street Spirits Ternopil

funof325Дата: Чт, 07.12.2006, 18.15 | Повідомлення # 18
Quote (Bora)
А 20-ку я йому так і не дав......... пішов він куди подальше.....

простотреба було наперед домовлятися, обговорити маршрут і узгодити ціну і нема ніяких проблем, але однозначно що з петриків на бам 45 гривень забагато

Сім - не вісім!

tarasukДата: Чт, 07.12.2006, 19.34 | Повідомлення # 19
Президент
Quote (funof325)
простотреба було наперед домовлятися, обговорити маршрут і узгодити ціну і нема ніяких проблем, але однозначно що з петриків на бам 45 гривень wacko забагато

Підтримую! cool
Просто він побачив шо компанія на підпитку тай вирішив розказати! wink

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007