Підсвітка
|
|
Realtek | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.36 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 31
Репутація: 4
Статус: Offline
| Не давно мене зупинила наша дорого міліція...ніби за перевищення швидкості, ну я там реально перевичив був, але вони не мали родару і нічого не змогли доказати, і після того почала махати за підсвітку днища,...я з ними десь 30хв спорив, після того вони написали протокол на мене... В правилах за то штрафів нема вроді.... Може хтось шось знає за цю тему..!!!
|
|
| |
bryNET | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.38 | Повідомлення # 2 |
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
| хм....а в протоколі шо написали?
|
|
| |
Realtek | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.39 | Повідомлення # 3 |
| Quote (bryNET) хм....а в протоколі шо написали? шо автомобіль був обладнаний проблисковими маячками...
|
|
| |
Realtek | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.43 | Повідомлення # 4 |
| та там взагалі такі цирки були...вони хоті шоб я їм дав шось...а я не давав а спорив з ними...три рази страшили шо напишуть...потім заповнили тільки дані і кажуть підписуйся...а я кажу не буду...
|
|
| |
bryNET | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.46 | Повідомлення # 5 |
Admin
Повідомлення: 794
Репутація: 14
| я сумніваюсь шо штраф тобі прийде.....і треба було казати шо то не проблискові маячки, а підсвідка днища автомобіля....хай так би і написали
|
|
| |
Realtek | Дата: Нд, 09.12.2007, 22.52 | Повідомлення # 6 |
| потім кажуть...напишіть тутвнизу, прошу мене попередити..
|
|
| |
tarasuk | Дата: Пн, 10.12.2007, 00.47 | Повідомлення # 7 |
Президент
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| Realtek, штрафу за то не передбачено, це відноситься не до проблискових маячків так як воно не розташоване на капаті чи в ришотці радіатора (тобто не світить в перед, не сигналізує про щось)! Завжди падай на мороз і кажи що то підсвітка днища, що ти її включаєш коли щось під машиною робиш, а тут забув виключити (грай дурачка) І ніколи нічого не підписуй, якщо ти знаєш що вину не доказано і що ти правий!
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
|
|
| |
Realtek | Дата: Пн, 10.12.2007, 00.52 | Повідомлення # 8 |
| Quote (tarasuk) І ніколи нічого не підписуй, якщо ти знаєш що вину не доказано і що ти правий! а я не підписую...візьму позакреслюю вільні поля....почитаю, кажу шо вони не правильно написали шо я такого не порушив...і не підпишу....вони страшуть що непідписані тож і суд передають
|
|
| |
Sany | Дата: Пн, 10.12.2007, 11.31 | Повідомлення # 9 |
Повідомлення: 353
Репутація: 9
| Блін! Називається нема чого вчепитись!!! Штрафів за таке не було, нема!!! Але може будуть
Мир!
|
|
| |
nazik | Дата: Вт, 18.12.2007, 12.56 | Повідомлення # 10 |
Повідомлення: 2
Репутація: 0
| вони ссилаються на статтю 32 п1 32.1. З органами Державтоінспекції узгоджуються: е) технічні вимоги, конструкція та встановлення на транспортних засобах спеціальних звукових і світлових сигнальних пристроїв (типу "Сирена", проблисковий маячок тощо), світлових покажчиків та розпізнавальних знаків автомобілів аварійної служби, а також розміщення реклами та нанесення білих смуг під нахилом на зовнішніх бокових поверхнях транспортних засобів;
|
|
| |