Аварії
| |
Zeron_E | Дата: Ср, 25.10.2006, 01.00 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 34
Репутація: 2
Статус: Offline
| Тут в мене на днях сталась неприємна ситуація. Трохи капот погнув до зіла, і розюшив праву фару через пяного ідіота, який вискочив на дорогу. Може хтось ще попадав в такі ситуації(царапав, гнув машини і т.д.), а то почуваюсь як останній ламер автомобільного світу:( А, і ще, може хтось поможе фару дістати праву до Opel Rekord 2.0 E 1986р. http://ternopilcars.pp.net.ua/forum/15-47-1
Навіть якщо Вас з'їли - все одно лишається два виходи...
|
|
| |
Bora | Дата: Ср, 25.10.2006, 10.57 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 335
Репутація: 5
| Quote (Zeron_E) | Може хтось ще попадав в такі ситуації | Було.... їхав я собі на жигулику (минулою зимою) нікого нечіпав.... і на перекресті коло 6-магазину (а я їхав зі сторони білої) починає блимати зелене світло.... ну я і газу, починається жовте і на перекрестя собі спокійно виїзджає форд сіера, я йому сигналю - ноль емоцій, тоді починаю тормозити, але які тормоза можуть бути на снігу.... ну і луп його в крило... сієру аж розвернуло.... Ну і я, як нормальний водій, заглушив машину, включив аварійку дивлюся а він вже задню втикнув.... їхати хоче... ну і відкриваю дверку, тим самим блокуючи йому дорогу, вилажу з машини... Ну і він тоже вилазить, одразу він підбадьорився - тіпа мол молодий пацан мене стукнув, зара я йому розкажу.... Діалог: він - ти чого на червоне їхав? я - не на червоне а на блимаюче зелене, а вот ви виїхали на жовже (прим. початок руху на жовте категорично заборонений правилами.... тоді як продовження руху після блимаючого зеленого на жовте дозволено, правда за однієї умови - якщо водій не зможе зупинити машину не вдаючися до екстренного гальмування...) він - визиваємо автоінспекцію? я - визивай Ну мужик дістав мобілку, повертів її в руках, подивився на своє розгаратане крило, я подивився на своє майже неушкоджене (так невелика царапина, і чуть-чуть погнулося, що я потів в гаражі швидко вирівняв, тягнучи за поворонтік) І він говорить - розїзджаємося..... Ну і я недовго думаючи (всетаки я тоже порушив.... їхав то я десь 80) говорю - розїзджаємося Вот таке в мене було ДТП
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
funof325 | Дата: Ср, 29.11.2006, 11.44 | Повідомлення # 3 |
Група: Свої
Повідомлення: 181
Репутація: 4
| їду собі спокійно по вул. Б. Хмельницького (від політеха до з/д вокзалу), в салоні сімя в повному складі, їду десь 30-40 км/год, ще не зовсім від світлофора встиг розігнати, та і розганяти нема куди, нараз переді мною якийсь паркетнік міцубісі (тепер вже не пяматаю точно) ні з того ні з всього гоп і став, ну я відповідно по гальмах, також зупинився, десь в сантиметрах 10 від його запаски, ну думаю, зараз я йому скажу все що про нього думаю. не встиг я тільки це подумати, як чую удар, і мене відповідно на те міцубісі брик. капец! виходжу з машини - 24 волга в заді на мій фаркоп наїхала, пацан десь завтикав, ну і відповідно вгальмувати не встиг, а волга - доробло-дороблом, смітник по ній плаче, ну там і почалося... в кінцевому результаті в мене задні лонжерони, фартух, крила, капот, решітка радіатора (металічна, до сиг пар найти не можу) і так по драбницях пласмаски там всякі. що саме цікаве, той задній ще намагався щось доказати. не хотів би щоб хтось попадав в такі ситуації більше того бажаю вам не попадати в такі ситуаціїДобавлено (30.10.2006, 10.20) --------------------------------------------- сьогодні свіжак бачив: з Ватутіна (Січових Стрільців) спукалася Ніссан Альмера а з Острозького хотіла припаркуватися (там ніби місце для паркування є біля колишнього бару Премєр) Шкода Октавія. В результаті в Ніссана капот трикутником і решта до цього, Октавія трохи менше (я з машини бачив, не було часу роздивлятися) Добавлено (09.11.2006, 12.15) --------------------------------------------- а 07.11 в Чернихівцях, жах просто, навіть описувати не хочеться 8-( Добавлено (29.11.2006, 11.44) --------------------------------------------- Хаммер проти шкільного автобуса тут
Сім - не вісім!
|
|
| |
Nobel | Дата: Сб, 10.03.2007, 10.56 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 34
Репутація: 2
| десь 2 роки назад за пышохыдним переходом по вул.Текстильный (там де тоді розбори були за тих дівчат), але вже після зупинки, я їду десь 20-25км, і тут якась су...а десь років 13-15 прямо з-за маршрутки мені під колеса, я відповідно по гальмах - встиг загальмувати і тут по ходу чую ззаду "стук, бух...", глянь в зеркало - підімною ЛАнос.... я аварійку включив, виходжу....з ланоса ммужик виходить.... та сучара, що вискочина побігла ще й поржала (таких сучар я б пі..в на кожному кроці), а нас дрібне ДТП....мені пощастило, що жигуть (вже продав) був високо піднятий зад і не був я тоді заватажений...а Ланос попав ко всю фару, решітку, бампер і помняв чуть капот... НУ розбиратися не стали, так як в мене тільки "ікло" було пригнуте...так і розїхалися, але осадок був неприємний...
Повідомлення відредагував Nobel - Сб, 10.03.2007, 10.57 |
|
| |
Alex | Дата: Нд, 13.05.2007, 20.34 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 42
Репутація: 0
| Подивіться тут........... http://www.streetracing.ru/main2.htm
Alex
|
|