Крейсерська коробка на 21063
|
|
nfs | Дата: Вт, 24.10.2006, 14.49 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
| мотор 11-ий 1300, але кажуть якшо поставити гп 4.3 (ну і там ше ряд якись ставлять), то на низах появляється тяга... хто які коробки ставить на шістку? я поставив полонезівську, вроді стало краще в порівнянні зі стоковою (хотя ставив тому шо хотів 5-ти ступку), але вона гудить і буду міняти... то на шо краще її міняти - вазівську чи полонезівську? взагалі чув полонезівська краща, але от сьогодні лишив в карбюраторщика машину то він казав краще вазівська... не розбереш...
_________________ Opel Corsa NFS паркетник стеклопластмассовый, ВАЗ 21063 Бульбуляторпрямотокшипованный, ЗАЗ 968М AllRoad 1х4, бипрямоток, 0.5 сталь кувалдынебоюсь --- куда хочу туды и еду...
|
|
| |
funof325 | Дата: Вт, 24.10.2006, 17.08 | Повідомлення # 2 |
Група: Свої
Повідомлення: 181
Репутація: 4
| я взагалі-то також від одних чув краще полонез, інші кажуть ваз, я думаю, хто собі яку поставив, таку і хвалить, але якщо подумати практично, яке передаточне число в пятої передачі у полонеза, а яке у ваза (я особисто не знаю). є в мене підозра, що у ваза 1, тобто та сама 4-ст коробка, тільки розбита на більше передач, що це дає - крутиш мотор зайвий раз - більший розхід, менше навантажуєш (менше "внатяжку" паше) - збільшується ресурс признаю свою неправоту у разі обгрунтованої відповіді
Сім - не вісім!
|
|
| |
Bora | Дата: Вт, 24.10.2006, 17.19 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 335
Репутація: 5
| Quote (funof325) | є в мене підозра, що у ваза 1 | 5 передача у ваза 0,82. На рахунок полонеза - незнаю
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
tarasuk | Дата: Вт, 24.10.2006, 21.08 | Повідомлення # 4 |
Президент
Група: Адміністрація
Повідомлення: 537
Репутація: 24
| На скільки мені пояснювали, полонезовску 5-ту передачу можна вже включати при 80, а жигульовську після 100. Ось напевно оці 20км\год і є економією полонезовської коробки, проте на жигульовській можна більше вдавити і 110 ти їдеш трохи більше ніж на холостому ході! (За ці слова я не ручаюся, тому що чув їх від майстрів, які з цим стикалися) :) Навязувати своєї думки я не буду, проте думаю що рідне то рідне і також просто не потрібно мудрувати і різати дно на полонезовську 5-ту передачу!!! І ще досить велику роль відіграє редуктор: -3-ки на розгон і тягу, -6-ки тільки на розгон! Хоча думки мої, проте вибирати тобі !!!
Куплю акції ГАЇ, МВС, СБУ ;)
Повідомлення відредагував tarasuk - Вт, 24.10.2006, 21.34 |
|
| |
nfs | Дата: Пт, 27.10.2006, 17.52 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 20
Репутація: 0
| редуктор в мене 3, кращий від копійки ше кращий від двойки а 6-ка то самий гірший для розгону...
_________________ Opel Corsa NFS паркетник стеклопластмассовый, ВАЗ 21063 Бульбуляторпрямотокшипованный, ЗАЗ 968М AllRoad 1х4, бипрямоток, 0.5 сталь кувалдынебоюсь --- куда хочу туды и еду...
|
|
| |
Bora | Дата: Ср, 06.12.2006, 18.22 | Повідомлення # 6 |
| Quote (tarasuk) | 110 ти їдеш трохи більше ніж на холостому ході! | на вазівскій пятиступці - 110 на пятій - десь коло троьох тисяч....... На холостий хід шось воно непохоже
Street Spirits Ternopil 21099 таке собі зубилко :) Газ в пол - і на встречку убийца ауди :)
|
|
| |
tarasuk | Дата: Ср, 06.12.2006, 20.13 | Повідомлення # 7 |
Президент
| Quote (Bora) | На холостий хід шось воно непохоже | Мені так казали, от і я таке написав!
|
|
| |
Bora | Дата: Чт, 07.12.2006, 09.55 | Повідомлення # 8 |
| Quote (tarasuk) | Мені так казали, от і я таке написав! | тебе підло надули..... тепер ти має один вихід - того хто тобі то казав -
|
|
| |
SoKILL | Дата: Пт, 16.11.2007, 15.19 | Повідомлення # 9 |
Молодший спеціаліст
Група: Філіали
Повідомлення: 49
Репутація: 1
| мужики, в моїй вазівській п"ятиступці пропала четверта передача... і тут питання, ремонтувати цю коробку, чи ставити полонезівську, багато майстрів говорять що полонезівська менше гудить....!!!??? правда ?
|
|
| |
tarasuk | Дата: Пт, 16.11.2007, 17.24 | Повідомлення # 10 |
Президент
| На рахунок чи гудить чи ні що до цого я не буду тобі радити чи тихіше чи ні я не знаю, але полонезовська 5-ти ступка коштує 50-90у.є. , а вазівська від 180 до 220 у.є. (ціни вказані на б.у.)! Я би радив зробити твою коробку (звісно якщо там все добре) поміняти шестерню 4-тої передачі і поставити нехай далі бігає , а не шукати проблем на голову...
|
|
| |
Realtek | Дата: Пт, 16.11.2007, 18.03 | Повідомлення # 11 |
Повідомлення: 31
| Quote (SoKILL) і тут питання, ремонтувати цю коробку, чи ставити полонезівську, багато майстрів говорять що полонезівська менше гудить....!!!??? правда ? В мене колись стояла полонезівська на 21063...я з нею ніяких проблем нема і не гуділа абсолютно. За полонезівська кажуть шо вони більш надійні...я на свої відїздив 2 роки...і продав разом з машиною... А ще на на рахунок Вазівських коробок, якщо на них їздити на 5-ті передачі на низьких щвидкостях то вони довго не походять, починають передачі вискакувати...тут тре слідкувати і 5-ту включати при 90-100км/год...
|
|
| |
SoKILL | Дата: Пт, 16.11.2007, 21.28 | Повідомлення # 12 |
Молодший спеціаліст
| Quote якщо на них їздити на 5-ті передачі на низьких щвидкостях то вони довго не походять, починають передачі вискакувати...тут тре слідкувати і 5-ту включати при 90-100км/год... Добре шо ти сказав, а то я з третію на пяту і з тисячі починаю набирати обороти, значить потрібно зранку гнати на яму і міняти триби а важко четверту поміняти ? а то я ламер, навіть не знаю яка та коробка на вигляд
|
|
| |
tarasuk | Дата: Сб, 17.11.2007, 00.25 | Повідомлення # 13 |
Президент
| Quote (SoKILL) а важко четверту поміняти ? Я тож не в курсі, ніколи не приходилося розколювати коробку, зате думаю для спеца це буде не важко...
|
|
| |
Realtek | Дата: Сб, 17.11.2007, 00.35 | Повідомлення # 14 |
| Quote (SoKILL) а важко четверту поміняти ? а то я ламер, навіть не знаю яка та коробка на вигляд Саму коробку я би тобі не радив розбирати...а вот з машини можеш її зняти...зєкономиш десь 70гр...правда тре буде пів машини розібрати...Добавлено (17.11.2007, 00.35) --------------------------------------------- якщо тре буде інструктаж...як її знімати напишеш...
|
|
| |
SoKILL | Дата: Сб, 17.11.2007, 07.45 | Повідомлення # 15 |
Молодший спеціаліст
| ну фігня потім спробую сам зробити, просто не привик відвідувати майстерні за день-два напишу результат
|
|
| |
tarasuk | Дата: Сб, 17.11.2007, 12.40 | Повідомлення # 16 |
Президент
| ОК! Будемо чекати
|
|
| |
SoKILL | Дата: Вт, 20.11.2007, 09.38 | Повідомлення # 17 |
Молодший спеціаліст
| прикиньте народ, я в шоці, вчора нарешті вечером зібрався зняти коробку, весь день нагрівав гараж, а вечером не зміг заїхати в нього дорога в гараж покрилась льодом, і я не стагнув
|
|
| |
Realtek | Дата: Вт, 20.11.2007, 21.30 | Повідомлення # 18 |
| Quote (SoKILL) дорога в гараж покрилась льодом, і я не стагнув та тре було пісочком посипати...
|
|
| |
SoKILL | Дата: Сб, 24.11.2007, 12.09 | Повідомлення # 19 |
Молодший спеціаліст
| та не хотілось пацькатись, я вирішив що краще покататись вечір
|
|
| |
tarasuk | Дата: Сб, 24.11.2007, 18.03 | Повідомлення # 20 |
Президент
| Ото вже SoKILL собі даєш ! І по одному добре і по іншому також, але до коробки рано чи пізно доведеться дивитися
|
|
| |