Главная страницаРегистрацияВход Пт
29.03.2024
16.29
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: bryNET  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » російські ділери починають продаж седана нової Lada Priora
російські ділери починають продаж седана нової Lada Priora
bryNETДата: Сб, 21.04.2007, 21.37 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
21 квітня, російські ділери «автоВАЗу» починають продаж седана нової Lada Priora
Втім, за даними «Автоцентру», деякі ділери до цього часу отримали тільки демонстраційні зразки, а товарні автомобілі до них ще не дійшли і очікуються до кінця місяця. Це пояснюється тим, що виробництво нової моделі Lada вийшло на серйозні об'єми тільки в квітні - 6 тисяч автомобілів проти тисячі місяцем раніше.
Тим часом, ділери, які вже мають в розпорядженні достатню кількість Priora для продажу, не чекають ажіотажного попиту на новинку. За оцінками маркетологів, ціна на Lada Priora в комплектації «стандарт» - 10860 доларів - дещо завищена. Адже за такі гроші в Росії можна придбати бюджетну іномарку в багатшій комплектації - з кондиціонером і АБС.
Крім того, серед ділерів існує думка, що з висновком на ринок седана Lada Priora, який через три місяці повинен повністю витіснити з конвейєра седан Lada 110, останній матиме підвищений попит.
Як очікується, більшість споживачів виберуть саме перевірений часом і дорогами автомобіль, а нова модель залишиться долею невеликого числа новаторів, охочих мати новинку першими. І навіть коли Priora позбудеться конкурента в особі «десятки», вона не зможе утримати той об'єм продажів, що впродовж десятиліть зберігала Lada 110.
Справедливості ради відзначимо, що цю думку розділяють далеко не всі ділери автоВАЗу - більшість з них просто не береться робити прогнози до уього часу, поки Lada Priora яким-небудь чином не зарекомендує себе на ринку. Залишається додати, що точна дата, коли нова модель піде на експорт, поки не визначена. За інформацією «Автоцентру», в Україні Priora-седан з'явиться у ділерів в другій половині цього року.

Ось так ..... чекаємо Пріору на наших дорогах? wink


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » російські ділери починають продаж седана нової Lada Priora
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007