Главная страницаРегистрацияВход Сб
20.04.2024
02.11
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: bryNET  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » У ДАІ відібрали справу життя
У ДАІ відібрали справу життя
bryNETДата: Сб, 21.04.2007, 21.44 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Техогляд транспортних засобів тепер проводитиме Міністерство транспорту та зв’язку

«Ми ще не чули про те, що проведення техогляду транспортних засобів закріпили за Міністерством транспорту і зв’язку України. Зате знаємо, що такі пропозиції вже виносилися раніше. Ці зміни погіршать вплив ДАІ на стан аварійності. Як на мене, це рішення поспішне, але якщо воно дійсно прийняте, то ми, звичайно, будемо його виконувати», – про це сьогодні, 19 квітня, повідомив Західну інформаційну корпорацію начальник ГУ МВС України у Львівській області генерал-майор Михайло Цимбалюк.
М.Цимбалюк наголосив, що проведенням технічного огляду транспортних засобів Державтоінспекція МВС України займалася з часу її заснування.
Начальник ГУ МВС України у Львівській області Михайло Цимбалюк також розповів, що вчора, 19 квітня, у Міністерстві внутрішніх справ України проходить нарада, під час якої розглядають підсумки роботи ДАІ за минулий квартал. Крім того, у МВС України начальник управління ДАІ МВС України у Львівській області Василь Струс проходить стажування як керівник, який щойно призначений на посаду.
Довідка ЗІКу.
За інформацією інформаційного агентства «proUA», Кабінет Міністрів України затвердив за Міністерством транспорту та зв’язку України право на проведення технічного огляду транспортних засобів.


 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » У ДАІ відібрали справу життя
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007