Главная страницаРегистрацияВход Сб
20.04.2024
18.35
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: bryNET  
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » Митниця відправила під прес 10 нових Toyota
Митниця відправила під прес 10 нових Toyota
bryNETДата: Сб, 21.04.2007, 21.47 | Повідомлення # 1
Admin
Група: Адміністрація
Повідомлення: 794
Репутація: 14
Статус: Offline
Десять нових автомобілів Toyota загальною вартістю понад 165 000 євро було знищено співробітниками Федеральної митної служби. Приводом для знищення послужила заява в Центральну акцизну митницю від ТОВ «Тойота Мотор», в якому вказувалося на значні механічні пошкодження даних транспортних засобів.
За стандартами компанії автомобілі не підлягали відновленню, тому виробник порахував економічно доцільним заявити режим знищення. Знищення - режим, при якому іноземні товари знищуються під митним контролем без сплати митних зборів, податків, а також без застосування до товарів заборон і обмежень економічного характеру, встановлених відповідно до законодавства РФ про державне регулювання зовнішньоторговельної діяльності. Знищення товару проводиться зацікавленою особою за власний рахунок і не змушує державу до будь-яких витрат.
У даній ситуації ТзОВ "Тойота Мотор" є офіційним ділером компанії Toyota в РФ. Основним завданням митних органів при застосуванні даного режиму є повне знищення непридатного для використання транспортного засобу при економічній недоцільності його відновлення.
Для проведення заходу була створена комісія, до складу якої увійшли співробітники Центральної акцизної митниці, представників компанії ТзОВ "Тойота Мотор" і представників Роспотребнадзора і Ростехнагляду. Автомобілі були знищені методом механічного руйнування і роздавлювання за допомогою екскаватора-маніпулятора і промислового преса згідно з укладеною угодою між ООО "ТАКМА" і ТОВ "Тойота Мотор".


 
ДовгийДата: Сб, 05.05.2007, 22.52 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлення: 88
Репутація: 2
Статус: Offline
Quote (bryNET)
Знищення - режим, при якому іноземні товари знищуються під митним контролем без сплати митних зборів, податків, а також без застосування до товарів заборон і обмежень економічного характеру, встановлених відповідно до законодавства

Які хороші слова, при таких розкладах можна поділитися з митницьою, і вигідно торгувати "знищеними" автомобілями... wink
Quote (bryNET)
Автомобілі були знищені методом механічного руйнування і роздавлювання за допомогою екскаватора-маніпулятора і промислового преса згідно з укладеною угодою між ООО "ТАКМА" і ТОВ "Тойота Мотор".

нелюди! cry


Покайся! Скоро вічність! :) :) :)
 
Форум клубу TSC » Авто розділ » Авто новини » Митниця відправила під прес 10 нових Toyota
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Ternopil Street Cars 2006-2007