Главная страницаРегистрацияВход Чт
30.01.2025
19.46
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Допоможіть із вибором шафи купе
LevchenkoДата: Пн, 29.07.2024, 00.02 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 284
Репутація: 0
Статус: Offline
Зараз займаюся оновленням інтер'єру у своїй квартирі в Києві. Дійшов до питання, яку шафу-купе обрати, щоб не дуже дорого і якісно. Можливо, хтось із вас нещодавно купував шафу-купе і може порадити хороший магазин чи виробника? Дуже важливо, щоб була швидка доставка і можливість підібрати під мої вимоги.

HzBoyДата: Пн, 29.07.2024, 00.02 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 239
Я якраз нещодавно купувала шафу-купе для своєї нової квартири. Раджу тобі звернути увагу на інтернет-магазин ТМ Mebel-24. Вони працюють вже більше 10 років, мають широкий асортимент і гарні відгуки. Я замовляла у них шафу, все привезли вчасно, і якість на висоті. Ще й ціни дуже приємні, особливо якщо шукати щось недороге.

LevchenkoДата: Пн, 29.07.2024, 00.02 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 284
А можеш трохи детальніше розказати про свій досвід з Mebel-24? Як швидко привезли шафу, чи були якісь проблеми з доставкою чи зборкою? І ще цікаво, чи можна у них замовити індивідуальний дизайн, якщо мені щось не підійде з готових варіантів?

misterbicipsДата: Пн, 29.07.2024, 00.04 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 274
Цитата Levchenko ()
А можеш трохи детальніше розказати про свій досвід з Mebel-24? Як швидко привезли шафу, чи були якісь проблеми з доставкою чи зборкою? І ще цікаво, чи можна у них замовити індивідуальний дизайн, якщо мені щось не підійде з готових варіантів?

Долучусь до розмови, бо теж нещодавно купував меблі у Mebel-24. Вони дійсно класні! У мене теж був запит на індивідуальний дизайн шафи-купе, і вони з цим впоралися на всі 100%. Вибираєш матеріали, фурнітуру, колір - усе за твоїм смаком.

До того ж, доставка була швидкою, без жодних затримок. Якщо цікавить детальніше, то прочитайте інформацію про них на сторінці top20. Тут є багато інформації про їхню якість та послуги. Раджу купити шафу купе недорого у Києві https://top20.ua/kyiv/blog/internet-magazin-tm-mebel-24-595.html особливо радує можливість покупки в кредит або оплати частинами, що дуже зручно, якщо немає можливості одразу викласти всю суму.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007