ingafrollova | Дата: Пн, 02.06.2025, 23.12 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
| Привіт усім! Хочу дізнатись, чи є сенс використовувати сервіси для накрутки лайків і підписників, якщо ти тільки починаєш вести Instagram? Бо самостійно просуватися складно, а час обмежений. Хто вже пробував такі сервіси, поділіться, будь ласка, своїм досвідом і чи не шкодить це акаунту?
|
|
| |
xkristinaxbond | Дата: Пн, 02.06.2025, 23.41 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 30
Репутація: 0
Статус: Offline
| Я користувалась сервісом LikeStorm https://likestorm.com.ua/nakrutk....-zavdan і можу сказати, що це досить зручний варіант для тих, хто хоче швидко підняти активність на своїй сторінці без зайвих складнощів. Головне — вибрати якісний сервіс, і LikeStorm саме такий. Вони пропонують накрутку лайків без необхідності виконувати додаткові завдання, що дуже економить час. Лайки виглядають природно, і після початку використання помітила збільшення реальної зацікавленості у моїх постах. За місяць кількість підписників трохи зросла, а сама активність на сторінці стала кращою, що допомогло залучити більше органічної аудиторії. Ніяких блокувань чи проблем з безпекою не було, тому я вважаю, що такі сервіси — це хороший старт, особливо коли хочеться розвивати акаунт швидко і без зайвого стресу.
|
|
| |