udonuma | Дата: Вт, 15.07.2025, 13.01 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
| Реально вже надоїли одноразки — купляю через день, смак як пластик, батарея сідає в найнезручніший момент. Хто переходив на подик — як вам варіант Vaporesso XROS Mini? Думаю замовити в Guru Vape.
|
|
| |
qaqzob | Дата: Вт, 15.07.2025, 13.02 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
| Бро, я тебе дуже добре розумію — сам викидав по 300–400 грн кожні 2–3 дні, і в підсумку дихав хімозою. Зробив собі подарунок — взяв подик Vaporesso XROS Mini https://guruvape.com.ua/pod-systema-vaporesso-xros-mini-1000mah-black/ в Guru Vape, і це було дуже правильне рішення. 💸 Економія відчутна — заправка Chaser Ultra коштує рази в 3 менше, ніж постійно купляти одноразки 💨 Смак чистий, картридж не гуде, не тече 🔋 Заряджається швидко, заряд тримає цілий день 👌 Не треба паритись з кнопками — затягнувся і все 📦 Замовив у Guru Vape — через добу вже мав усе на руках. Упакування, підтримка, гарантія — все як має бути Я вже місяць не купував одноразок. А з Mini в кишені відчуваю, що реально перейшов на інший рівень вейпінгу. Порада — бери подик Vaporesso XROS Mini в Guru Vape і не парся. Воно себе окупає буквально за тиждень.
|
|
| |