Главная страницаРегистрацияВход Нд
30.08.2026
13.40
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Книгарня Сенс
annanasebanДата: Ср, 12.08.2026, 22.41 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 73
Репутація: 0
Статус: Offline
Цю покупку я можу сміливо назвати однією з тих, які справді приносять задоволення не лише в момент отримання посилки, а й значно довше. Хотілося знайти книгу з психології, яка була б цікавою, змістовною та водночас написаною зрозумілою мовою, без надмірно складної термінології. Саме тому почала шукати потрібне видання в інтернет-магазині книг «Сенс» https://www.sens.in.ua/psychology/ Вибір виявився настільки великим, що спочатку навіть трохи розгубилася, але завдяки описам та інформації про книги змогла досить швидко визначитися. Замовлення оформлюється просто, не потрібно витрачати багато часу на заповнення зайвих полів. Посилка приїхала акуратно запакованою, книга була в чудовому стані, без пошкоджень чи пом'ятих сторінок. А далі почалося найприємніше — саме читання. Я люблю книги, після яких хочеться зупинитися на певній сторінці й подумати над прочитаним, і ця якраз із таких. Деякі розділи читала дуже швидко, а деякі навпаки перечитувала, тому що знаходила в них знайомі життєві ситуації. Особливо сподобалося, що психологічні явища пояснюються не сухо й академічно, а через зрозумілі приклади. У результаті багато речей стали для мене більш очевидними. Я почала краще помічати власні емоційні реакції та замислюватися, чому в певних ситуаціях поводжуся саме так. І, мабуть, у цьому головна цінність хорошої психологічної літератури — вона не нав'язує готових відповідей, а підштовхує до власних висновків. Дуже рада, що знайшла цю книгу саме в «Сенс». Приємний досвід від самого вибору до моменту, коли закриваєш останню сторінку. Тепер уже придивляюся до інших психологічних видань у цьому магазині, бо одна хороша книга, як виявилося, легко може стати початком нового читацького захоплення.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007