Де придбати фільтр на воду у Тернополі?
|
|
romasyni | Дата: Чт, 24.06.2021, 11.23 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Повідомлення: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
| Переробляю зараз каналізацію та водопровід у квартирі і думаю поставити фільтр на воду. Може хто знає де у Тернополі можна придбати такий фільтр? Буду дуже вдячний за підказки!
|
|
| |
isiv23789 | Дата: Чт, 24.06.2021, 14.24 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 22
| Раджу придбати систему зворотного осмосу не пожалкуєте, в мене такая стоїть вдома придбав в магазині Екософт, сам встановив - там не має нічого складного. Вода теперь в нас дома чиста та прозора та дуже дуже смачна!
|
|
| |
romasyni | Дата: Чт, 24.06.2021, 14.26 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 17
| Мені би ще адресу цього магазину щоб я подивився на ціни яки там є. А так мені такая ідея пдобається, чув про таки фільтри зворотного осмосу, що вони дуже гарні.
|
|
| |
isiv23789 | Дата: Чт, 24.06.2021, 14.36 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 22
| Ось тримайте адресу магазина Екософт у Тернополі https://ecosoft.ua/ua/ternopil/ вибрати фільтр там зручно, та ще і по цінах від виробника й с гарантією на 12 місяців та 12 місяців додатково. Дуже чудова та вигідна пропозиція. Мені сподобався Екософт Абсолют - чудовий фільтр зворотного осмосу, має 5 ступенів очищення, вода після фільтрації з приємним смаком, без запаху хлору. А 8 літрів чистої води за годину достатньо для нашої сім'ї з трьох осіб. Можна пити таку воду зразу з під крана не треба даже кип'ятити. Ми вже побачили, що вода без домішок, коли почали користуватися фільтром. немає накипу у чайнику та каструлях.
|
|
| |
dd8ight | Дата: Пн, 18.10.2021, 22.51 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 38
| Фильтры, картридж, того же самого Экософта, при желании можно заказать в Акваленд. Это магазин, там все для водоподготовки https://akvalend.ua/catalog/filtry-vodopodgotovka/ большой каталог и ориентирован он, как мне кажется, на профессиональные нужды. В то же время, как обычному покупателю, там также можно заказать все необходимое. Опять же там можно и коммуникации приобрести, и соединительные элементы для систем водоснабжения. В этом отношении очень универсальный магазин.
|
|
| |