Главная страницаРегистрацияВход Нд
29.12.2024
03.52
Приветствую Вас Гість" | RSS
[ Нові повідомлення · Користувачі · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: Sany  
Такси в Днепре
xkristinaxbondДата: Чт, 17.10.2024, 20.09 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлення: 16
Репутація: 0
Статус: Offline
Ребята, кто подскажет хорошую службу такси в Днепре? Хочу что-то недорогое и с возможностью быстро вызвать машину.

ingafrollovaДата: Чт, 17.10.2024, 21.49 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 6
Цитата xkristinaxbond ()
Ребята, кто подскажет хорошую службу такси в Днепре? Хочу что-то недорогое и с возможностью быстро вызвать машину.

Я давно пользуюсь Lextaxi в Днепре https://lextaxi.ua/dnipro/ru/ и это отличное решение. Через их мобильное приложение можно быстро вызвать машину, буквально в пару кликов, и не нужно звонить диспетчеру. Водители приезжают оперативно, всегда приятные и аккуратные. Приятно, что цена поездки известна заранее, и никаких сюрпризов по стоимости не бывает. А еще у них есть бонусы для постоянных клиентов, что делает поездки еще выгоднее. Очень довольна их сервисом!

Wikki21Дата: Ср, 04.12.2024, 11.41 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 23
Я вот ищу работу как раз водителем в такси, к кому стоит обратиться в этом вопросе по трудоустройству?

polina999www15Дата: Ср, 04.12.2024, 12.02 | Повідомлення # 4
Повідомлення: 36
Якщо запроси ще є по пошуку роботи, то ви на правильному шляху. От я можу бути корисна в данному випадку, так як в мене є координати надійної служби таксі. І там є вакансії відкриті по багатьом містам. В мене чоловік тут працює. І дуже нормальні доходи виходять. Тим паче, що він працює в ті зміни, що йому зручно. Посилання тут https://opti.global/jobs_uk-vinnitsya на сайт служби. Там все детальне описано по всім умовам. І також можна подивитися там приклади та особливості роботи. А от залишити заявку можна на сайті чи по контактам, що вказані.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Ternopil Street Cars 2006-2007